Bli en ledare i världsklass

Det här är ett ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en utmaning och växa på riktigt. Det kommer vara både krävande och svårt men även fantastiskt utvecklande och roligt. Målet är att utveckla ditt ledarskap i avseendet faktiska konkreta ledarbeteenden.

Succén fortsätter - Ny omgång med start i januari!

Det här är ett ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en utmaning och växa på riktigt. Det kommer vara både krävande och svårt men även fantastiskt utvecklande och roligt. Målet är att utveckla ditt ledarskap i avseendet faktiska konkreta ledarbeteenden.

Nu planerar vi en ny omgång av vårt uppskattade ledarutvecklingsprogram. Programmet baseras på den i nuläget mest beforskade teorin för ledarutveckling (Full Range Leadership Development). Programmet är designat enligt den senaste forskningen om vad som leder till effektiva utbildningar som faktiskt ändrar på deltagarnas beteenden i sin vardag. Vi kartlägger dina specifika behov av utveckling och du får chans att formulera individuella mål. Ett generellt mål för FRLD-program är att hjälpa dig att utveckla ett transformativt ledarskap.

Genom en strukturerad och kontinuerlig handledning stämmer vi av din utvecklingsresa i täta intervaller. Alltid med siktet på de mål du vill nå i din ledarroll. Vi kommer ha möjlighet att arbeta med videoinspelning och strukturerad, konstruktiv feedforward för att sätta fokus på just de beteenden du vill utveckla eller tona ner hos dig själv och de beteenden som forskningen visat främjar effektivitet, resultat och välmående i din organisation.

Vi som leder programmet heter Hanna Walleij, beteendevetare med mångårig egen chefserfarenhet, och Henric Hagelberg, legitimerad psykolog som arbetar med ledar- och grupputveckling, organisationspsykologi och med bakgrund inom företagshälsovården.

Sammanfattningsvis är detta ledarskapsprogrammet för dig som vill gå en ledarutbildning som:

 • Leder till faktiska resultat och förbättringar i ditt ledarskap - vi mäter före och efter.
 • Bygger på den senaste forskningen både vad gäller ledarskapsteori och vilken metodik som ger bäst resultat.
 • Ger dig möjlighet att diskutera och få hjälp med just dina faktiska utmaningar i vardagen och på sikt - både via andra chefer, psykolog och en erfaren ledare.
 • Framför allt bygger på diskussioner och praktiska exempel från verkligheten, inte så mycket på teori som du själv sedan ska tillämpa.
 • Skapar varaktig förändring och utveckling!

Upplägg och datum

Upplägget är uppbyggt efter den metodik som visat sig vara mest effektiv ur just perspektivet att lära och förändra - även på lång sikt. Kortare träffar (4 h) med full härvaro och uppgifter/reflektion mellan dessa träffar. Vi tänkte ses på följande datum och tider 2022:

 • 20 januari Uppstart heldag
 • 24 februari – Halvdag kl 13-17
 • 24 mars – Halvdag kl 13-17
 • 21 april – Halvdag kl 13-17
 • 19 maj – Halvdag kl 13-17
 • 16 juni – Halvdag kl 13-17 + Middag kväll

Vi tänker oss följande teman för våra träffar:

 • Framgångsrikt ledarskap - hur gör man? Egen målplan
 • Kommunikation och problemlösning, t ex konflikthantering, chefsdilemman
 • Mål och tydlighet - varför och hur gör man?
 • Motivation och delaktighet
 • Effektiva och högpresterande team
 • Högsta nivån av ledarskap - få människor att utvecklas och växa

Anmälan och pris

Nu vill du såklart inget hellre än att anmäla dig till detta eminenta och kvalitativa ledarutvecklingsprogram! Anmälan är bindande och görs via mail till ledarskap@headconsulting.se Ange namn, adress, företag, kontaktuppgifter, fakturaadress och ev allergier. En anmälningsavgift om 1500:- tas ut, den återfås ej vid avanmälan.

Priset för att genomgå detta program är 30.000:- per person och då ingår personlighetsanalyser, litteratur, Lead Forward utvärdering (före och efter) samt avstämningar mellan träffarna.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till hanna@headconsulting.se eller 0725-134700

Coronasafe

Vi tror det är viktigt att ses på riktigt i den här typen av utveckling som bygger på förtroende i gruppen och fysiska övningar i form av exempelvis rollspel. Självklart ser vi dock till att använda luftiga lokaler och hålla avstånd. Vid förvärrat läge förbehåller vi oss rätten att hålla utbildningen via webben.

Avbokning

Anmälan är bindande för deltagarens företag så snart Head Consulting accepterat bokningen och skickat bekräftelse på att deltagaren antagits på kursen. Avbokning ska alltid ske skriftligt till Head Consulting. Vid avbokning 4–2 veckor före kursstart ska beställaren ersätta Head Consulting med 50% av kursavgiften. Vid avbokning inom 2 veckor före kursstart ska beställaren ersätta Head Consulting med 100% av kursavgiften. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan i samma företag efter samråd med Head Consulting. Head Consulting har rätt att ställa in en kurs varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver utbetalas ej. Head Consulting fakturerar kursavgiften i samband med kursstart.