Rekrytering - din viktigaste investering

Det är människor som gör hela skillnaden. Med den insikten har vi på Head Consulting skapat unika kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser som inte lämnar något åt slumpen, och där du har full transparens och insikt i vårt arbete.

Om målet är att skapa stordåd och framgång i din verksamhet, är vår uppgift att säkerställa en perfekt match mellan kandidatens egenskaper och potential med era förutsättningar. Felrekryteringar kostar tid och pengar, det måste bli rätt från början. I det arbetet blir varje detalj extra viktig.

Det är ingen tillfällighet att vi har branschens mest nöjda uppdragsgivare.

Varför ska du ta hjälp av oss?

När du anlitar Head Consulting för rekrytering av chefer och specialister blir vi en viktig del av att stärka ditt varumärke. Vi tar stort personligt ansvar för att kvalitetssäkra upplevelsen hela vägen, stöttar, utmanar och delar frikostigt med oss av vår kunskap. Vi vet att det gör skillnad och skapar nöjda kunder, nöjda kandidater och ett riktigt gott rykte. För din organisation. Och oss.

Head Consulting anlitas av ambitiösa organisationer för framgångsrik rekrytering av chefer och specialister, interimslösningar, ledarskapsutveckling, konsulttjänster inom HR och kunskapsstöd. 

Vårt team består av erfarna och nytänkande ledare, specialister och HRM-experter. Alla med omfattande kunskaper om ledarskap och den påverkan människor som leder har på individer och samhället.

Har du några frågor?

kontakta oss