Vilka är Head Consulting?


Head Consulting anlitas av ambitiösa organisationer för framgångsrik rekrytering av chefer och specialister, interimslösningar, ledarskapsutveckling, konsulttjänster inom HR och kunskapsstöd. 

Vårt team består av erfarna och nytänkande ledare, specialister och HRM-experter. Alla med omfattande kunskaper om ledarskap och den påverkan människor som leder har på individer och samhället.

Varmt välkommen!

Varför välja Head Consulting?


hJÄRTA

passion

Ansvar

Vår bakgrund

En stark strävan efter något bättre blev grunden till Head Consulting och Inpeople

Man brukar säga att ur problem föds lösningar. Men för oss var det snarare en stark strävan efter att göra saker bättre som var drivkraften. Att kunna hjälpa människor att få leva det liv de själva vill leva. Tänk om vi kunde bidra till det. Så gick tankegångarna den där sommaren 2010 när lösa skisser på ett papper började formas till konkreta planer att sätta i verket.

Vi på Head Consulting och Inpeople har lång erfarenhet inom HRM. Vi har i många år själva varit kunder och haft behoven, sett luckorna på marknaden och längtat efter att anställa och samarbeta med de där riktigt bra kollegorna. Våra drömmar och ambitioner är idag en stark drivkraft när vi formar vårt team och hittar smarta lösningar för våra kunder. Vi vet att det gör skillnad.

Vår egen kultur präglas av mycket hjärta, passion för det vi gör men framförallt ansvarstagande för våra kunder. Vi är säkra på att det märks och det är vi stolta över. Och rädda om. För någonstans handlar fungerande samarbeten och relationer om respekt för varandra, att våga utmana och att hjälpa. Det är så vi växer tillsammans.

Vi är Head Consulting

Ewa-marie Åström
Josefin Gustavsson
Andreas Sjöström
Anna Sjödahl
Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor eller varför inte boka ett möte med oss!