23 januari 2023

Ledarutveckling – Varför ska vi välja just er?

Klart befogad fråga. Det myllrar av bolag och aktörer som säger sig erbjuda den bästa ledar- eller grupputvecklingen. Och jag gissar att de flesta är riktigt duktiga. Vårt fokus är att erbjuda det absolut bästa till våra kunder – utifrån vad just de behöver och vill ha. Men, det är inte så charmigt och kanske inte heller trovärdigt att basunera ut historier om hur väldigt kompetenta och uppskattade vi är. Det överlåter vi till våra kunder att göra.

Under 2022-2023 höll vi ett ledarutvecklingsprogram för ett gäng härliga och ambitiösa ledare i Almis regi. Vi låter dem utvärdera oss nedan.

Och just det, är ni nyfikna på att utveckla ledare, grupper eller individer kan ni höra av er till Hanna Walleij (länk).

 

”Mycket motiverande och inspirerande!”

”Välplanerat, strukturerat och lagom med kunskap, övningar och diskussion. Bra med scenario och att alla kommer till tals.”

”Mycket bra kursledare som informativt och tydligt delar med sig av deras erfarenheter och får gruppen engagerad i kursen och får gruppen att känna sig delaktiga och viktiga!”

”Detta har gett mig verktyg, inspiration och motivation i mitt företagande. Värdefullt program!”

”Bäst har varit att få redskap att använda i framtiden. Hur vi ska jobba. Tankar o diskussioner, scenarion har varit väldigt värdefulla. Läropar var en väldigt bra del för att hålla igång arbetet mellan träffarna.”